tisdag 13 augusti 2013

kartor euromeeting, oringen och nu nu med skottlandskartor!

ups and downs från de senaste veckorna. nu mest down. kristin tog med en förkylning hem och jag hade för lite sömn i kroppen så nu är jag utslagen i sängen i väntan på bättre tider. 
euromeeting lång. hade en stressad inledning med onödig bom till 3an. kom sen in i loppet och in i andra andningen på sista slingan. helt sjukt härligt. synd bara att jag då la 2 min på "den jävla stenen" (k24). men men hopp för min kropp!

euromeeting medel - en löpbana - jag löpte men höll tyvärr något för låg fart samt slarva med vägval till 8an. men "hängde nästan med" ändå. 

euromeeting sprint - otroligt fin och rolig sprint, gjorde nästan bort mig till ettan men efter att ha stått stillk ordna det upp sig och jag löpte bra bland husen fram till k10. sen en 5sekundare till k11 och tyvärr dåligt genomförd långsträcka k12 och k18. men bra för att va mig i sprint!

Oringen E1 omotiverad i huvet - och då föll jag på kontrolltagningen om o om igen. synd det passade egentligen mig.

Oringen E2 - sprint. ja jag sprang...

Oringen E3, fett bra inledning o sen hitta jag bara inte 6an... sen ok men blev trött på slutet o tappade konceptet.

Oringen E4, beslutade mig för att ta kontroll över tekniken och gjorde det. Kroppen räckte inte till men huvudet. Bästa etappen.

Oringen E5, hängde i det jag kunde när jag olat ikapp Alva. Blev ensam på slutet men gjorde då en liten miss till k14 och vi kom ihop igen. Blev ifrånspurtad av Olsson+Persson. Hade inget kvar. 11a totalt. Ok men inte nöjd med de långa etapperna.

lite från skottlandslägret:
gräs...

gräs... men fin ol. tog moss-vägvalet till k1.. det va fel.

som ullared typ.