måndag 26 maj 2014

nattågstankar

Låt mig se… var va vi. EOC-hemkomst, sjukdom, PMS, Tiomila-on-pills, ångest, keps-OL med nya ben, sprint-cups premiär med vind i seglen, Italien ankomst, medelträning med blodsmak, topptur i blöt gammal snö, billiga espressos, film- och kramkalas, formletandes, nervositetshanterandes, Andrea Dworkin, Beyonce-dansandes, medel-test på maskrosäng med total syra men jvlar-anamma-fokus, efter-målgångs-apati, lång-test med vad-kramp och sen fokus-kramp,VM-obesked,  hemfärd med borde-va-nöjd-men-är-inte-tillräcklig, ösregn, 30grader i skuggan, vardag med mentala brottningsmatcher och motivationsdipp, distans till havsbadspremiär, ”Luleå-blir-ju-ändå-kul-OL”, nattåg 5timmar mer än beräknat, sover värdelöst, ”centrum”sprint med ändå några SL-poäng, trött, SL medel utan varesig plan eller fokus på en hel bana, konfunderad, ”den-sämsta-medel-insatsen-i-modern-tid” en vecka efter 3e plats på VM-test, ”hej självdistansen hur mår du?” ”Jo tack –jobbar på det”.
Plan: läsa kartan på jaktstarten oavsett andra och stanna hemma nästa helg.
#epicfail
SL Jaktstart. Bra första 30 med bara minutbom på 3an. Lästa kartan och förstod den. Sen blev det mycket folk och ner mot 9an insåg jag fel-läsning. Stannade. Då stanna alla andra också =). Men jag lät dem löpa och vill få bukt på min OL igen. Tappade därför fint drag och blev själv resten av banan. Otaktisk? Ja som fn! Enligt plan? Jomenändå. Letar fortfarande form och motivation men är glad att återställt orienteringsglädjen.

Framåt. En valvaka på nattåg med oändlig skog utanför och om 2 veckor en världscuphelg i Norge. Har i slafen under mig en av de ljudligaste snarkofager jag någonsin mött. Om jag av en osannolik händelse skulle somna är det förvissad om att Feministerna kommer in i EU-parlamentet, men kommer en av dem även till få åka till Lavarone? Den som lever får se. 
läsa vs sola i Dolomiten