fredag 5 december 2014

KAK2014 startlista+sista minuten info!

Efter sista-minuten-rekat måste tyvärr en kartjustering läggas till som INTE kommer finnas på kartorna som redan är tryckta. Gränden nedan är inte passerbar då den grävts upp, detta påverkar ett vägval men längdmässigt är det marginellt. Vid grändens infart i norr står som tur är ett kravallstaket vilket tydliggör i verkligheten. Jag kommer också imorgon sätta upp en röd snitsel på detta staket så alla fattar att det är den gränden, om man lyckats glömma kartjusteringen.
så här ser kartan ut
så här borde den sett ut
Det har regnat vilket innebär att det är HALT på berget.
Men om SMHI för en gångs skull har rätt gäller följande:
OCH NU:
KAK2014
En spännande och stenhård kamp kommer det bli! Kommer Tisarens procentuella övertag ge utslag på pallen? Kommer Marcus form från torsdagens nattcup hålla i sig? Kommer Anna Forsbergs sug efter Kung-titeln vara så stort efter förra årets dns att hon flyger fram? Vem tar hem den tuffa promenadklassen av Helena och Emma? Vem av alla härliga juniorer kommer få årets KAK-genombrott? Du får svaren imorgon vid Masthuggskyrkan!
Välkomna alla och vill ni ta med hembakat till gratis-markan så gört!
/Maria

3 kommentarer:

  1. Den stora frågan är ju om det kommer finnas någon live-rapportering för oss som inte är på plats? Video-stream, GPS-tracking, liveresultat?
    /GB

    SvaraRadera
  2. GB> nej -poängen är att VARA på plats ;)

    SvaraRadera
  3. jag vill oxå ha livestreamat!!!!

    SvaraRadera