söndag 1 december 2013

KAK2013 lägesrapport!

Väl hemma i svea igen har arrangören kunnat ge sig ut på fältbesiktning av karta och banor. Det mesta ser ok ut i dagsläget men jag uppmanar alla löpare att läsa Bulletin 3 ordentligt när den kommer senare i veckan. Det är nämligen så att det pågår en hel del fasad/markarbeten  i Nya Masthugget vilket inte påverkade banläggningen jättemycket (fick flytta lite) men kanske kartläsningen då det blir några nya "lila" områden påtryckta med anvisade passager genom eller helt opasserbara (se Bullen senare)!

Kartan är nördig (Eva J bör ta med sig luppen... =) men läsbar.

Startfältet ser fint ut så här på sista ordinare anmälningsdag, en härlig blandning av sprintvärldsmästare, nattskubbare och KAK-entusiaster bland både herrar och damer i Kungsklassen. Efteranmälningar tas emot fram till torsdagkväll mot en höjd avgift (60kr - för arrangörens sveda o värk =). Maila isf susiethebear9@gmail.com

Nytt för i år är att tummen äntligen har kommit ur och fina priser anskaffats. Även  tidigare KAK-vinnare (av de som finns på plats) kommer få en liten treat vid tävlingens avslut.

En eldkorg har Hans C fixat så man förhoppningsvis kan värma sig efter löpet! Alla tiders!

Två härliga människor: Anna och Christian har anmält sig till att vara förlöpare/hjälpa till med arret - vill du också göra det? Maila!

På lördag smäller det! (ny bulle snart - den gamla finns här: Bulletin 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar